Fietsvakantie in Portugal

Fietsvakantie in Portugal

FIETSTOCHT DOOR ZUID PORTUGAL | April 2019

Er zijn nog plekken beschikbaar voor deze fietstocht door zuid Portugal

Wees er snel bij!

7 dagen, 330km, een tocht vol emoties door de Algarviaanse bergen en over de vlaktes van Alentejo….

Deze tocht, die bij voorkeur in de lente of de herfst gemaakt dient te worden, brengt een rijkdom aan geluiden, kleuren, geuren en smaken met zich mee. Via het contact met de lokale bewoners, die we bijvoorbeeld tegen komen op straat, bij de kruidenier of in het café, maken we kennis met het dagelijkse leven, de lokale gebruiken en tradities, van deze streek.
Het traject, met een gemiddelde moeilijkheidsgraad, loopt voornamelijk over verharde wegen met weinig verkeer. Wanneer we wel over onverharde wegen rijden dan zijn deze in goede staat. Iedere dag zal het landschap waardoor we rijden wisselen, zonder daarbij de karakteristieke rustige sfeer van zuid Portugal te verliezen.
We rijden door een gebied dat cultureel gezien nog een van de puurste gebieden van Portugal is. Hier krijgen ruimte en tijd een andere dimensie en wordt het leven gereguleerd door de jaargetijden.

Dag 1- Up & down in the wild
Dag 2- River Warriors
Dag 3- Small houses, big hearts
Dag 4- The miners & the dust
Dag 5- Cork, wine & olive oil
Dag 6- The lake & the castle
Dag 7- Before Évora, pottery & snails

We fietsen met een groep van maximaal 6 personen plus gids. De logistiek wordt door Tugar verzorgd. De maaltijden zijn inbegrepen en zo zal er ook iedere avond een accommodatie geregeld zijn waar je bagage al op je wacht zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van dit intense avontuur!

De volgende tocht vindt in april 2019 plaats en er zijn nog plekken vrij!

Wil je meer informatie stuur dan een email naar info@tugar.nl