Laatste accommodatie mogelijkheden zomer 2019!

Laatste accommodatie mogelijkheden zomer 2019!

Er zijn nog plekken vrij op de schitterende accommodatie in de Vale do Vouga! Wees er snel bij want het zijn de laatste mogelijkheden!

Mail ons via info@tugar.nl voor meer informatie!

Vale do Vouga

Op een half uurtje rijden van de kust vandaan, 60 km ten zuiden van Porto, kun je in de Vale do Vouga een heel ander Portugal leren kennen. Groen, verborgen, met een heleboel kleine watervalletjes en schitterende uitzichten… Op en rond de rivier en het stuwmeer van de Vale do Vouga zijn een heleboel outdooractiviteiten te ondernemen, zoals canyoning, watertrekking, paardrijden, fietstochten, SUP en kayakken…
Het is mogelijk om midden in de Vale do Vouga te verblijven op een accommodatie voorzien van zes bungalows. De bungalows herbergen ieder 2 tot 6 personen met de mogelijkheid om een extra bed neer te zetten in de 4 en 6 persoons bungalows. De bungalows zijn gemaakt van traditionele en natuurlijke materialen. De 4 en 6 persoons bungalows hebben een eigen badkamer, een kitchenette, een twee persoons-kamer en een tussen verdieping met een 2 persoons bedbank waar het mogelijk is een extra bed neer te zetten. De 2 persoons bungalows hebben geen kitchenette. De bungalows beschikken over een overdekte veranda.
Het terrein beschikt verder over een zwembad en jacuzzi, een tennisbaan, een gemeenschappelijk terras en bbq mogelijkheid, een kinderspeelplaats, moestuin en kruidentuin.