Laatste beschikbaarheid voor juli! Vale do Vouga | Actieve gezinsvakantie

Laatste beschikbaarheid voor juli! Vale do Vouga | Actieve gezinsvakantie

De Vale do Vouga is de perfecte plek voor een actieve gezinsvakantie:

Op een klein uurtje rijden van de kust vandaan, 60 km ten zuiden van Porto, kun je in de Vale do Vouga een heel ander Portugal leren kennen. Groen, verborgen, met een heleboel kleine watervalletjes en schitterende uitzichten… Op en rond de rivier en het stuwmeer van de Vale do Vouga zijn een heleboel outdooractiviteiten te ondernemen, zoals canyoning, watertrekking, paardrijden, fietstochten, SUP en kayakken

Het is mogelijk om midden in de Vale do Vouga te verblijven op een accommodatie voorzien van zes bungalows. De bungalows herbergen ieder 2 tot 6 personen met de mogelijkheid om een extra bed neer te zetten in de 4 en 6 persoons bungalows. De bungalows zijn gemaakt van traditionele en natuurlijke materialen. De 4 en 6 persoons bungalows hebben een eigen badkamer, een kitchenette, een twee persoons-kamer en een tussen verdieping met een 2 persoons bedbank waar het mogelijk is een extra bed neer te zetten. De 2 persoons bungalows hebben geen kitchenette. De bungalows beschikken over een overdekte veranda.

Het terrein beschikt verder over een zwembad en jacuzzi, een tennisbaan, een gemeenschappelijk terras en bbq mogelijkheid, een kinderspeelplaats, moestuin en kruidentuin.

Er zijn nog een paar data vrij voor de maand juli, mocht je meer willen weten schrijf ons dan snel via info@tugar.nl!