10 dagen | 5 activiteiten | 2 accommodaties

10 dagen | 5 activiteiten | 2 accommodaties

Actieve gezinsvakantie

duur: 10 dagen

activiteiten: watertrekking, kano-raften, canyoning voor kinderen, Stand Up Paddling, fietsen over de oude spoorlijnen*

accommodaties: 2 (Unesco Geopark en Vale do Vouga)

Met deze optie is het mogelijk om twee prachtige gebieden beter te leren kennen: het Unesco Geopark en de Vale do Vouga.

In het Unesco Geopark verblijf je op een schitterende locatie midden in het park dat door de Unesco uitgeroepen is tot wereld erfgoed. De accommodatie beschikt over simpele en comfortabele kamers, ieder met zijn eigen deur naar buiten. De accommodatie beschikt over een zwembad met uitzicht over het park. De gastheer en vrouw staan er om bekend dat ze hun gasten zeer goed verzorgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de Vale do Vouga verblijf je in een accommodatie aan de oevers van de Vouga rivier met een prachtig uitzicht over het dal. De accommodatie bestaat uit een aantal houten bungalows voorzien van een kitchenette en een badkamer. De accommodatie beschikt over een zwembad, een jacuzzi en een heerlijk terras om even bij te komen van een actieve dag in de natuur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De activiteiten zijn bij uitstek geschikt om met de hele familie te ondernemen en samen te genieten. Voor geen van de activiteiten is het nodig om ervaring te hebben. Na afloop van de activiteit trakteert de gids op een lekker en welverdiend (lokaal) hapje en drankje!

Prijs bij 4 personen, inclusief accommodatie, ontbijt, activiteiten, verzekering, gids, materiaal en lokale snack, vanaf 575€ per persoon.

Je eigen unieke voorstel aanvragen? Mail ons via info@tugar.nl

*dit betreft een voorbeeld, alle voorstellen worden op maat gemaakt en afgestemd op ieders specifieke wensen!