Canyoning voor kinderen

Canyoning voor kinderen

Vanaf 65€ pp

Het is mogelijk om in Noord Portugal, op ongeveer een uur rijden onder Porto, een canyoning voor kinderen te ondernemen die speciaal is ontworpen is voor de jonge avonturier! Dit betekent niet dat het geen avontuurlijke canyoning voor volwassenen is!

De canyoning voor kinderen is net zo spannend voor de kinderen als voor de ouders die meegaan. Het is een unieke en avontuurlijke activiteit voor het hele gezin.

Tijdens de canyoning leer je abseilen en hoe je een rivier kunt afdalen. Het is de perfecte manier om op een avontuurlijke en speelse wijze met deze spannende activiteit in aanraking te komen! Bovendien kom je zo op plekken terecht waar je anders niet zou kunnen komen, genietend van de natuur die je overal omringt en met het nodige gevoel voor avontuur!

Echter, de gidsen zorgen ervoor dat je een spannende ervaring hebt waarbij de veiligheid voorop staat. Al duurt de activiteit op zich drie uur, de duur kan aangepast worden aan de wensen van de deelnemers. Na afloop staat er een welverdiend lokaal hapje en drankje voor je klaar. De perfecte activiteit om met de hele familie te ondernemen!

Minimum leeftijd 7 jaar.

Bij kinderen jonger dan 7 jaar wordt per situatie bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Zwemervaring verplicht.

Meer weten? Mail ons dan via info@tugar.nl