Kayakken

Kayakken

Vanaf 45€ pp

Met een kayak door een kalme rivier peddelen, picknicken op een verlaten zandstrandje, zwemmen in het heldere water en genieten van de rust, de flora en de fauna om je heen. Op rustige rivieren, meren of op zee, ver weg van de gewone toeristen ontdek je een Portugal dat voor vele verborgen blijft….​

Je zit in een stabiele, snelle en comfortabele kayak, die je makkelijk kan manoeuvreren. Je hoeft dan ook geen ervaring te hebben om mee te gaan op een van de indrukwekkende tochten die voor je klaar liggen. Natuurlijk is er altijd een ervaren gids om je te begeleiden.

Tugar biedt verschillende mogelijkheden om te kayakken. Zoals op het stuwmeer en de rivier van de Vale do Vouga of de wildwater rivier in het Unesco Geopark. Het is een heerlijke manier om op te gaan in de rust van de natuur en je te laten verbazen door de schoonheid die zich aan je toont!

De kustlijn van de Arrabida, een beschermd natuur gebied net onder Lissabon, is dé plek om een zeetocht te maken met een zeekayak. ​Op veilige afstand van de drukte op het land ontdek je verlaten strandjes en grotten, kliffen en dolfijnen opdoemend uit het heldere blauwe water dat je uitnodigt voor een verfrissende duik tussendoor!

Tugar organiseert kayak tochten op verschillende plekken in Portugal.

Voor meer informatie mail ons via info@tugar.nl