Yoga-Surf

Yoga-Surf

Midden in het Parque Natural do Literal Norte op een half uurtje afstand van Porto, vind je de perfecte locatie voor je yoga-surf sessies. De lange zandstranden, omgeven aan de ene kant door dennenboom bossen en aan de andere kant door de Atlantische Oceaan, maken het scenario uniek voor een rustige en toch actieve en intense ervaring.

De activiteiten combineren de essenties van het surfen en van de yoga in één en de zelfde sessie, steeds in nauwe connectie met de rijkdom van de natuur en je eigen ware zelf. In ieder sessie wordt er gewerkt aan lichaamshouding, yoga posities en ademhalings-oefeningen zodat je ‘awareness’ en body & mind balans wordt verbeterd. Dit is essentieel voor een dynamischer vloeien over de golfen.​

Het beoefenen van YogaSurf verbetert je technische, fysieke en mentale performance maar kan natuurlijk ook gedaan worden alleen voor het plezier van de oefeningen zelf. De combinatie van yoga, surfen en de natuur stimuleert de intensiteit van je hele (surf) ervaring…

Op het strand is er nog veel meer te doen zoals surflessen, Stand Up Peddel en bodyboard. Dit maakt het een goede optie voor een actieve familie vakantie waarbij iedereen iets van zijn gading vindt.

Deze activiteit is heel goed te combineren met een stadsbezoek aan Porto of met een van de activiteiten die Tugar in het Unesco Geopark organiseert.

Voor meer informatie mail ons via info@tugar.nl

Tugar regelt leuke accommodaties in de buurt van de verschillende activiteiten, vraag ons naar de mogelijkheden!