Over Tugar

Over Tugar

Tugar is ontstaan vanuit de wens om met anderen de natuurlijke rijkdom van Portugal te delen.

Zelf verblijf ik al jaren in Portugal en iedere keer als ik me in de natuur begeef, krijg ik nog steeds het gevoel dat ik op vakantie ben.

Je hoeft namelijk maar een paar stappen te zetten en je bevindt je op de mooiste plekken, omgeven door een natuur die rijk is aan variëteit. ​

Door de jaren heen heb ik een heleboel outdoor liefhebbers ontmoet die in hun vrije tijd het liefst in een kayak, een raft of met een hoop klimkoorden in hun rugzak, de natuur in trekken en die mij al het moois wat dit land te bieden heeft, hebben laten zien.

Het is die ervaring die ik graag wil delen. Zodat deze rijkdom ook door anderen beleefd kan worden. Zo kunnen we genieten van al het moois dat, uiteindelijk, zo verbazingwekkend toegankelijk voor ons is.

Hiervoor werkt Tugar samen met kleine en lokale bedrijfjes. Zij hebben jarenlange ervaring met de outdoor activiteiten die ze begeleiden en kennen de locaties waar deze uitgevoerd worden als geen ander.

Wat we daarbij belangrijk vinden is dat we van al dit moois kunnen genieten en tegelijkertijd een steentje kunnen bijdragen aan het behoud van deze plekken.

Je zult een unieke kant van Portugal leren kennen, eentje die je niet meteen ontdekt zou hebben als het niet aan de hand van Tugar was geweest…

Tugar wordt vermeld op Bijzonder Portugal!