Kitesurfen

Kitesurfen

Kitesurfen in Portugal

Kitesurfen is een van de meest opwindende en uitdagende watersporten die je kunt beoefenen. Het is een sport die je fysiek en mentaal uitdaagt. Kitesurfen is niet alleen een geweldige manier om fit en actief te blijven. Het biedt ook tal van andere voordelen. Zo is het bijvoorbeeld een fantastische manier om de natuur te ervaren en de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken. Kitesurfen stelt je in staat om te genieten van de schoonheid van de zee en de wind terwijl je jezelf uitdaagt om steeds beter te worden.

Een ander voordeel van deze activiteit is dat het een sport is die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Bovendien is kitesurfen een sociale sport die je met vrienden en familie kunt beoefenen.

Kitesurflessen

Tugar werkt samen met een erkende kitesurfschool die lessen geeft op de lagune van Aveiro. Deze rustige lagune heeft redelijk ondiep en vlak water en is een uitstekende plek om het kitesurfen uit te proberen. De lessen worden allemaal op het water gegeven.

Alle het materiaal wordt door de school verzorgd. De lessen zijn semi-privé met een maximaal aantal van twee leerlingen per instructeur. Om de communicatie te vergemakkelijken wordt er gebruik gemaakt van  walkie-talkies. Je veiligheid staat uiteraard op de eerste plaats.

Kitesurf lessen voor gevorderden

Als je eenmaal de basisprincipes van kitesurfen onder de knie hebt, kun je doorgaan met de gevorderde lessen en cursussen. Deze lessen zijn bedoeld voor de meer ervaren kitesurfers en bieden de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te dagen.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, kitesurfen in Portugal is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen.

Dezelfde school biedt ook andere activiteiten aan zoals windsurfen, wing foil, Stand Up Paddle en kajakken.

Neem voor meer informatie contact met ons op: info@tugar.nl