Stand Up Paddleboarding

Stand Up Paddleboarding

Stand Up Paddleboarding

Stand Up Paddleboarding, of SUP, is unieke activiteit die de rust van de natuur met de spanning van avontuur combineert en een onvergetelijke ervaring biedt voor alle leeftijden en niveaus.

De geschiedenis van Stand Up Paddleboarding

Stand up paddleboarding is een relatief nieuwe watersport die zijn oorsprong vindt in Hawaii. Het werd voor het eerst beoefend door surfinstructeurs die op hun boards stonden om een beter zicht op hun studenten te hebben. In de jaren 2000 werd SUP populairder en begonnen surfers het te gebruiken als alternatief voor surfen op dagen met weinig golven. Sindsdien is SUP uitgegroeid tot een van de snelstgroeiende watersporten ter wereld.

De gidsen

De lokale gidsen met wie Tugar samenwerkt verzorgen al het materiaal. Ook geven ze van te voren uitleg over de juiste technieken en begeleiden ze je tijdens de tocht. De tochten worden gehouden in de rivier, op het stuwmeer en aan de kust. De gidsen letten op de capaciteiten van de deelnemers zodat iedereen een leuke, avontuurlijke en veilige ervaring met SUP heeft.

Tugar biedt deze activiteit op verschillende plaatsen aan.  Zoals in Porto, in het Natuurpark van de Noordelijke Kust, in de Vale do Vouga, aan de kustlijn van Aveiro en in de Serra de Estrella.

Andere buitenactiviteiten georganiseerd door Tugar

Tugar organiseert een breed scala aan outdoor-activiteiten, van canyoning en riviertrekking tot wandelen en kajakken. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op de Pick&Mix pagina, Vakantie Packs en Rondreis Porto – Lissabon.

Alle voorstellen worden op maat gemaakt. Hierdoor sluiten ze perfect aan op je wensen zodat het hele gezin kan genieten van een actieve vakantie. Ook regelen we familie accommodaties in de buurt van de activiteiten.

Meer weten? Mail ons dan via info@tugar.nl