Stand Up Paddleboarding

Stand Up Paddleboarding

Ontdek de schoonheid van de natuur met Stand Up Paddleboarding

Ben je op zoek naar een nieuwe en spannende manier om outdoors actief te zijn? Kies dan voor stand up paddleboarding (SUP)! Deze unieke activiteit combineert de rust van de natuur met de spanning van avontuur en biedt een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden en niveaus.

Stel je voor dat je over kristalhelder water glijdt, omringd door prachtige natuur en je volledig in vrede voelt met de wereld om je heen.  SUP is een fantastische manier om de schoonheid van de natuur te verkennen en jezelf fysiek en mentaal uit te dagen. Zowel voor beginners als voor gevorderden.

De geschiedenis van Stand Up Paddleboarding (SUP)

Stand up paddleboarding (SUP) is een relatief nieuwe watersport die zijn oorsprong vindt in Hawaii. Het werd voor het eerst beoefend door surfinstructeurs die op hun boards stonden om een beter zicht op hun studenten te hebben. In de jaren 2000 werd SUP populairder en begonnen surfers het te gebruiken als alternatief voor surfen op dagen met weinig golven. Sindsdien is SUP uitgegroeid tot een van de snelstgroeiende watersporten ter wereld.   Het wordt door mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus beoefend.

De gidsen

De lokale gidsen met wie Tugar samenwerkt verzorgen al het materiaal en de uitrusting. Ook geven ze van te voren uitleg over de juiste technieken en begeleiden ze je tijdens de tocht. De tochten worden gehouden in de rivier, op het stuwmeer een aan de kust. De gidsen letten op de capaciteiten van de deelnemers zodat iedereen een leuke, avontuurlijke en veilige ervaring met SUP heeft.

Tugar biedt deze activiteit op verschillende plaatsen aan.  Zoals in Porto, in het Natuurpark van de Noordelijke Kust, in de Vale do Vouga, aan de kustlijn van Aveiro en in de Serra de Estrella.

Andere buitenactiviteiten georganiseerd door Tugar

Tugar organiseert een breed scala aan outdoor-activiteiten, van canyoning en riviertrekking tot wandelen en kajakken. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op de Pick&Mix pagina, Vakantie Packs en Rondreis Porto – Lissabon.

Alle voorstellen worden op maat gemaakt. Hierdoor sluiten ze perfect aan op je wensen zodat het hele gezin kan genieten van een actieve vakantie. Ook regelen we familie accommodaties in de buurt van de activiteiten.

Meer weten? Mail ons dan via info@tugar.nl