Snorkelen

Snorkelen

Ontdek snorkelend de verborgen juwelen van Portugal’s onderwaterwereld

Snorkelen in Portugal is een unieke en onvergetelijke ervaring waarmee je de verborgen juweeltjes van de onderwaterwereld van het land kunt verkennen. Van kleurrijke vissen en koraalriffen tot scheepswrakken en grotten, er is geen tekort aan fascinerende bezienswaardigheden om te ontdekken.

Tugar biedt midden in het Luiz Saldanha Natuurpark een fantastische snorkel ervaring aan.

Natuurpark Luiz Saldanha

Natuurpark Luiz Saldanha is een van de beste plekken om te snorkelen in Portugal. Het park is gelegen aan de kust van de Atlantische Oceaan en biedt een breed scala aan zeeleven, waaronder kleurrijke vissen, zeesterren, octopussen en nog veel meer.

Bovendien is het park de thuisbasis van enkele van de mooiste koraalriffen van Portugal, die een adembenemend uitzicht bieden onderwater.

Als je geluk hebt, kun je misschien zelfs een glimp opvangen van enkele van de zeldzame soorten zeeleven die in de regio te vinden zijn.

Andere activiteiten

Tugar biedt ook andere activiteiten aan in het park. Zoals kajakken, surfen, duiken, grotten bezoeken, dolfijnen spotten of coasteeren.

Naast de activiteiten in het Luiz Saldanha Natuurpark organiseert Tugar nog een heleboel andere outdoor activiteiten op verschillende plekken in Portugal. Kijk op de paginas Pick&Mix, Vakantie Packs, Rondreis Porto – Lissabon en Buiten de Geijkte paden. Geef ons door wat je interessant vinden en wij maken een op maat gemaakt voorstel, inclusief accommodaties, voor je klaar.

Je kunt natuurlijk ook gewoon even een mailtje sturen via info@tugar.nl