Activiteiten

Activiteiten

Outdoor activiteiten in Portugal

Portugal is een uitstekend land voor het ondernemen van buiten activiteiten. Een groot deel van de rijkdom van dit land ligt namelijk midden in de natuur verborgen: mooie canyons​​​​​​​​​​, smalle en kristalheldere bergriviertjes​​​​​​​​​​, watervallen​​​​​​​​​​, bossen​​​​​​​​​​, meren​​​​​​​​​​ en dat alles in een zeer gevarieerd landschap​​​​​​​​​​.

Tugar heeft een groot aanbod aan activiteiten die in de natuur uitgevoerd worden. Van rustige wandelingen en fietstochten tot spannende canyonings en coasteerings en supermooie kajak en kano tochten. De activiteiten zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen die zich graag met zijn allen willen vermaken op een avontuurlijke manier in een veilige omgeving. De activiteiten van Tugar vinden plaats op de mooiste plekken die vaak voor de ‘gewone’ toerist verborgen blijven. We gaan namelijk liever niet naar de geijkte plekken.

Onze gidsen

De gidsen met wie Tugar samenwerkt komen uit de omgeving en kennen de plek als geen ander. Bovendien hebben ze jarenlange ervaring met het begeleiden van deelnemers. Tugar kent de activiteiten en de gidsen persoonlijk en kan hierdoor unieke voorstellen maken die aansluiten op jouw speciale wensen. We begeleiden je bij het samenstellen van je unieke vakantie en staan stand-by als je in Portugal bent. Je komt naar Portugal als een reizende avonturier en vertrekt als een vriend. Zo zijn we groot in kleinschaligheid!

Op de volgende pagina’s willen we je inspireren met ons uitgebreide aanbod.

Ook kan je er voor kiezen om een accommodatie via ons te boeken. Tugar werkt samen met verschillende accommodaties die in de zelfde gebieden liggen als waar de activiteiten plaatsvinden en waar je als klant van Tugar zeer goed ontvangen wordt! Zo kunnen wij een volledig pakket aanbieden.

Voor suggesties over de verschillende mogelijkheden kun je ook even kijken op Pick&Mix, Vakantie Packs en Rondreis Porto – Lissabon.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd even mailen via info@tugar.nl