Midden Portugal

Midden Portugal

Ontspannen en opladen in Midden Portugal

Op zoek naar een ontspannende en avontuurlijk vakantie in Portugal? Kom dan naar Midden-Portugal! Dit is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar avontuur en ontspanning. Met zijn schilderachtige landschap, charmante dorpjes en rustige rivierstrandjes biedt Midden-Portugal, of Centraal Portugal, een vredige ontsnapping aan de chaos van het moderne leven.

Of je nu avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen, tot rust wilt komen met een goed boek, de heerlijke lokale keuken wilt proeven of gewoon wilt genieten van de warme zon, deze regio heeft iedereen iets te bieden.

De lokale bevolking staat bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, waardoor je je meteen thuis zult voelen. Of je nu een wandeling maakt door de straten van een dorpje of geniet van een maaltijd in een lokaal restaurant, je zult merken dat de mensen hier altijd bereid zijn om te helpen en je te laten zien wat deze prachtige regio te bieden heeft.

Ligging

Het midden van Portugal beslaat het gebied tussen de zilverkust, Coimbra, de oude universiteitsstad; het kasteel stadje Marvão dat tegen de grens van Spanje aan ligt; de Serra de Estrela, een glaciaal gebergte;  de Mondego rivier en kleine binnenlandse stadjes zoals Gois en Tábua.

Daarnaast zijn de volgende plaatsen een bezoekje waard. In de zomer worden ze druk bezocht, dus houd rekening met veel toeristen!

Monsanto

De Aldeias do Xisto

Piódão

Activiteiten

Tugar organiseert hier verschillende activiteiten zoals paardrijden, canyoning, rivertrekking, kayakken op de Mondego rivier, SUP, wandelingen en railbike.

We werken hier samen met verschillende accommodaties, allemaal op hun eigen manier heel bijzonder.

Klik voor meer informatie over de verschillende activiteiten op de Pick&MixVakantie Packs Portugal  en Rondreis Porto – Lissabon pagina’s.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd even mailen via info@tugar.nl dan maken we een op maat gemaakte offerte voor je!