Canyoning voor kinderen

Canyoning voor kinderen

Canyoning voor kinderen

Deze canyoning is speciaal voor kinderen ontworpen maar is net zo spannend voor de kinderen als voor de ouders die meegaan. Het is een unieke en avontuurlijke activiteit voor het hele gezin.

Tijdens de canyoning leer je abseilen en hoe je een rivier kunt afdalen. De perfecte manier om op een avontuurlijke en speelse wijze met deze spannende activiteit in aanraking te komen!

Natuurlijk waterparadijs

Het traject heeft een aantal natuurlijke attracties zoals een natuurlijke waterglijbaan, kleine riviermeertjes en natuurlijk de abseil muur. Het is een relatief korte canyoning wat het mogelijk maakt om de ‘uitdagingen’ meerdere keren en op verschillende manieren uit te voeren. Zo kan iedereen zijn eigen capaciteiten verbeteren en uitdagingen overwinnen.

Aan het eind van deze canyoning voor kinderen is er nog een hogere abseil muur voor diegene die nog iets meer uitdaging willen.

De gidsen zorgen ervoor dat je een spannende ervaring hebt waarbij de veiligheid voorop staat. De activiteit duurt ongeveer drie uur, maar kan aangepast worden aan de wensen van de deelnemers.

Na afloop staat er een welverdiend lokaal hapje en drankje voor je klaar.

Andere activiteiten

Je kunt deze canyoning voor kinderen heel goed combineren met andere activiteiten die we in de Vale do Vouga en het Arouca geopark aanbieden zoals riviertrekking, kajakken, Stand Up Paddle of wandelen. Tugar regelt ook accommodaties in de buurt van de activiteiten zodat we een compleet op maat gemaakte vakantie voor je kunnen organiseren. Geef ons aan wat je zou willen doen en waar en dan sturen wij een vrijblijvend voorstel door.

Je kunt ook even kijken op de Vakantie Packs en Pick&Mix pagina’s.

Kom met je hele gezin genieten van een actieve vakantie in het mooie Portugal!

Minimum leeftijd 7 jaar.

Bij kinderen jonger dan 7 jaar wordt per situatie bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Zwemervaring is verplicht.

Meer weten? Mail ons dan via info@tugar.nl