Surfen

Surfen

Vanaf 20€ pp

Portugal is bij uitstek een goed surfland. Zijn 943 kilometer lange kust, waarvan het grootste gedeelte aan de Atlantische oceaan, is gewild bij surfers uit alle delen van de wereld.

En er is niet alleen plaats voor het surfen zelf, ook bodyboarden, Pilates, yoga-surf en andere activiteiten maken deel uit van de opties. Stel je eigen vakantie samen en Tugar garandeert dat je keuzes zorgen voor een heel bijzondere en unieke ervaring!

Surfen kan in Portugal zowel in het zuiden, rond Lissabon, Costa Alentejana en de Algarve, als in het noorden van Portugal.

Zoals bijvoorbeeld in het Natuur Park van de Noordelijke Kust, waar je, op een half uurtje afstand van Porto, tussen de dennenbossen en de Atlantische oceaan, mooie lange zand stranden vindt met goede surfgolven. Het Park nodigt je uit om niet alleen naar het strand te gaan maar om ook de natuur landinwaarts te ontdekken.

Deze optie is door zijn locatie ideaal voor diegene die naar Porto komen en een stedentrip willen combineren met surfen en andere outdoor activiteiten zoals canyoningen, wandelen en kano-raften.

Voor meer informatie mail ons via info@tugar.nl
Tugar kent steeds meer leuke accommodaties in de buurt van de verschillende activiteiten, vraag ons naar de mogelijkheden!