Surfen

Surfen

Surfen in het Parque Natural do Litoral Norte

In deze prachtige regio van Portugal vind je de perfecte plek om het surfen te ontdekken of je technieken te verbeteren. Het strand en de zee lenen zich bij uitstek voor surflessen voor het hele gezin. Daarom bieden we surflessen aan in het Parque Natural do Litoral Norte.

Surflessen en verhuur materiaal

We werken al jaren samen met een erkende surfschool in het park. Je kunt ervoor kiezen om privélessen te volgen of groepslessen te nemen met andere surfers van jouw niveau. Onze collega’s bieden ook verhuur van surfplanken en wetsuits aan, zodat je niet je eigen spullen hoeft mee te nemen.

Naast surfen organiseert Tugar ook andere activiteiten in het park. Zoals Stand Up Paddelen, bodyboarden en yoga surfen.

Maar ook op het land kun je genieten van de prachtige natuur. En als je even wilt ontspannen, zijn er tal van gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van de lokale keuken en een drankje kunt doen.

Andere activiteiten die Tugar organiseert

Je kunt een paar daagjes surfen natuurlijk ook combineren met andere activiteiten in Portugal.

Zo kun je in het Arouca Geopark een canyoning doen, kano-raften, wandelen of door een rivier trekken.  Ook kan je river tubing uitproberen.

Of je gaat naar de Vale do Vouga waar je kan Stand Up Paddelen of een mountainbike kan huren en de ecopista kan ontdekken. Je kunt hier ook verschillende canyonings doen, zoals een speciaal voor kinderen geschikte canyoning of juist een uitdagende canyoning met een abseil van bijna dertig meter.

Kijk voor suggesties over de verschillende mogelijkheden op Pick&Mix, Vakantie Packs of Rondreis Porto – Lissabon.

Tugar regelt ook accommodaties in de buurt van de activiteiten. Zo kunnen we een complete, op maat gemaakte, vakantie voor je regelen.

Mail voor meer informatie naar info@tugar.nl