Surfen

Surfen

Portugal is bij uitstek een goed surfland. Zijn 943 kilometer lange kust, waarvan het grootste gedeelte aan de Atlantische oceaan, is gewild bij surfers uit alle delen van de wereld. Met Tugar kan je de mooiste stranden leren kennen, aan de hand van ervaren surfers je kwaliteiten verbeteren of met een groep een tocht maken in een omgebouwde bus. Je komt gegarandeerd op de beste plekken terecht! En er is niet alleen plaats voor het surfen zelf, ook bodyboarden, Pilates, yoga-surf en andere activiteiten maken deel uit van de opties. Stel je eigen vakantie samen en Tugar garandeert dat je keuzes zorgen voor een heel bijzondere en unieke ervaring!

Surfen kan in Portugal zowel in het zuiden, rond Lissabon, Costa Alentejana en de Algarve, als in het noorden van Portugal. Zoals bijvoorbeeld in het Natuur Park van de Noordelijke Kust, waar je, op een half uurtje afstand van Porto, tussen de dennenbossen en de Atlantische oceaan, mooie lange zand stranden vindt met goede surfgolven. Het Park nodigt je uit om niet alleen naar het strand te gaan maar om ook de natuur landinwaarts te ontdekken. Deze optie is door zijn locatie ideaal voor diegene die naar Porto komen en een stedentrip willen combineren met surfen en andere outdoor activiteiten zoals canyoningen, wandelen en kano-raften.

Voor diegene die Lissabon aandoen of de Costa Vicentina en de Algarve willen bezoeken hebben wij verschillende opties, van lessen tot surftrips met een gids en surfkampen.

Alle stranden hebben bijna het hele jaar door uitstekende condities om te leren surfen en lokale gespecialiseerde surfleraren zorgen voor de benodigde pedagogische kwaliteit. Op meeste surflocaties is het mogelijk om van een breed aanbod aan activiteiten gebruik te maken zoals bodyboarden, (surf-)yoga, Pilates sessies, beachballen, wandelen en oriëntatie trips met gespecialiseerde gidsen van het lokale Instituut voor Natuur en Bos Behoud.

Voor meer informatie mail ons via info@tugar.nl
Tugar kent steeds meer leuke accommodaties in de buurt van de verschillende activiteiten, vraag ons naar de mogelijkheden!