Kano-Raften

Kano-Raften

Vanaf 45€ pp

Op ongeveer een uur rijden onder Porto is het mogelijk om met een kano-raft voor twee personen de rivier af te varen. De rivier is in de winter een wild-water rivier maar in de zomer staat de waterstand laag en is het een rustige rivier met af en toe een versnelling en soms is het ook nodig om uit de boot te stappen en een stukje door de rivier te lopen.

Het betreft een van de mooiste en minst vervuilde rivieren van Portugal en de activiteit laat je opgaan in de schitterende natuur en nodigt uit tot een frisse duik in het heldere water. Je wordt begeleid door een ervaren gids die de rivier als geen ander kent en je een leuke en veilige ervaring bezorgd.

Ook is het mogelijk om in de Vale do Vouga met een kayak de rivier af te varen. Deze vallei biedt nog een heleboel andere mogelijkheden om outdoor activiteiten te ondernemen zoals canyoning, wandelen, paardrijden en mountainbiken. De Vale do Vouga is door zijn centrale ligging een interessante optie voor diegene die de binnenlandse natuur willen afwisselen met een dagje strand, de Atlantische oceaan ligt op een kleine 40 minuten rijden van de vallei vandaan.

De activiteit duurt ongeveer drie uur, maar reken er op dat je de hele dag in de weer bent. Na afloop word je getrakteerd op een lokaal hapje en drankje.

Het kano-raft seizoen loopt vanaf de late lente tot in de nazomer.​

Er zijn verschillende mogelijkheden zowel voor beginners als voor ervaren beoefenaars!

Meer weten of je opgeven?Mail ons via info@tugar.nl

Tugar regelt leuke accommodaties in de buurt van de verschillende activiteiten, vraag ons naar de mogelijkheden!