Sightseeing Lissabon

Sightseeing Lissabon

Een lokale gids voor sightseeing in Lissabon

Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal, is een schat aan bezienswaardigheden, geluiden en ervaringen die een sightseeing waard zijn. Hoewel de belangrijkste toeristische attracties zoals de Toren van Belem en het Jeronimosklooster zeker een bezoek waard zijn, zijn ze vaak overvol en missen ze de authentieke charme van de stad.

Daarom werken we samen met een lokale gids in Lissabon die je meeneemt naar het hart van de verborgen juweeltjes van de stad. Van het verkennen van de kleurrijke straatkunst tot het proeven van de beste pastel de nata, deze gids helpt je het echte Lissabon te ontdekken.

Dus als je op zoek bent naar een avontuur en de stad wilt ervaren als een echte local, dan is onze gids in Lissabon precies wat je nodig hebt. En je gaat dan niet met een grote groep mee maar alleen met je eigen familie of vriendengroep.

Sightseeing Lissabon; de verborgen pareltjes

Lissabon is een stad vol verborgen pareltjes, en onze lokale gids kan je helpen om ze allemaal te ontdekken. De stad is rijk aan geschiedenis en cultuur. En er is altijd iets nieuws te ontdekken, zelfs voor degenen die de stad al goed kennen. Van de kleurrijke straatkunst tot de verborgen tuinen en parken, er is voor elk wat wils in Lissabon.

Dagtochten vanuit Lissabon

Lissabon is een geweldige uitvalsbasis voor dagtochten naar nabijgelegen plaatsen. Zo is het leuk om naar het Arrábida Natuurpark te gaan. Hier organiseert Tugar verschillende activiteiten zoals coasteering, kajakken, grotten bezoeken en dolfijnen spotten. Ook kan je een bezoekje brengen aan Cascais en Sintra. Let wel op, Sintra kan héél druk zijn, voornamelijk in de zomer!

Op pad gaan met een lokale gids is een uitstekende manier om een eerste indruk van Lissabon te krijgen en daarna op je gemak de rest te verkennen.

Tugar regelt ook accommodaties in Lissabon.

Wil je meer weten? Mail ons dan via info@tugar.nl