Yoga Surfen

Yoga Surfen

Yoga surfen in Portugal

Voor yoga surfen ben je in het Parque Natural do Litoral Norte op de juiste plek! Want, stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met het geluid van golven die tegen de kust slaan. Omringd door de adembenemende natuurlijke schoonheid van Portugal. Stel je nu voor dat je je dag begint met een yogasessie bij zonsopgang, gevolgd door een verfrissende duik in de oceaan en een dagje surfen. Dit is de perfecte manier om de ultieme combinatie van ontspanning en avontuur te ervaren.

De verbinding tussen Yoga en Surfen

Yoga en surfen hebben een diepe verbinding met elkaar. Beide activiteiten hebben wortels in oude culturen en tradities. Ze hebben ook gemeenschappelijke principes, zoals het belang van ademhaling, meditatie en concentratie.
Veel surfers hebben ook ontdekt dat yoga hen helpt om hun surfvaardigheden te verbeteren door het vergroten van hun flexibiliteit, balans en kracht. Het beoefenen van yoga kan ook helpen om het lichaamsbewustzijn te vergroten, wat essentieel is voor het surfen.
Door beide activiteiten te combineren, kun je deze verbinding nog verder verdiepen en jezelf onderdompelen in een diepere ervaring van welzijn en surfen.

Yoga Surfen in het Parque Natural do Litoral Norte

Het Parque Natural do Litoral Norte is een goede keuze om yoga en surfen te combineren. Het park biedt een prachtige kustlijn met perfecte golven en een ongerepte natuurlijke omgeving.

Tugar werkt samen met ervaren instructeurs die je kunnen helpen om het meeste uit je ervaring te halen.  Je kunt er ook voor kiezen om op dezelfde plek te bodyboarden of te Stand Up Paddleboarden.

Daarnaast kun je deze activiteit heel goed combineren met andere activiteiten die Tugar aanbiedt in het noorden van Portugal. Zoals canyoning, riviertrekking, kano-raften en wandelingen.

Tugar regelt ook accommodaties in de buurt van de verschillende activiteiten. Je kunt via ons dus je complete, op maat gemaakte, vakantie boeken waarbij het hele gezin aan zijn trekken komt. Kijk ook eens op de pagina’s Pick&Mix, Vakantie packs en Rondreis Porto – Lissabon.

Wil je meer informatie, mail ons dan via info@tugar.nl