Wing Foil

Wing Foil

Wing Foil in Aveiro

Wing foil combineert de beste elementen van surfen, windsurfen en kitesurfen tot een ervaring als geen ander.

Stel je voor dat je over het water zweeft, voortgestuwd door de wind, terwijl je de prachtige natuur van Portugal in je opneemt. En het beste deel? Wing foiling is relatief eenvoudig te leren, waardoor het toegankelijk is voor alle niveaus.

Tugar werkt samen met erkende wing foil instructeurs die lessen aanbieden op de lagune van Aveiro. Deze rustige lagune heeft redelijk ondiep en vlak water waardoor het een perfecte plek is om met deze recente watersport uit te proberen.

Wing Foil

In plaats van een traditionele zeilboot of kite, wordt de wing foil aangedreven door een opblaasbare wing die lijkt op de vleugel van een vliegtuig.

De wing wordt vastgehouden door de surfer en gebruikt om te sturen en te versnellen. Het bord zelf lijkt op een kleine surfplank, maar heeft een extra mast en fuselage om de wing te bevestigen.

Wat te verwachten van een Wing Foiling les

Als je nog nooit hebt gewinged, kan het idee om te beginnen misschien intimiderend lijken. Maar maak je geen zorgen, wing foiling is veel gemakkelijker dan het lijkt. Bovendien zijn de instructeurs van Tugar er om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Overige activiteiten

Als je op zoek bent naar meer avontuur, dan is Portugal de perfecte plek om te zijn. Het heeft een breed scala aan activiteiten, van surfen en kitesurfen tot canyoningen en kajakken.  Tugar biedt op maat gemaakte pakketten aan waarbij je verschillende outdoor activiteiten onderneemt en op mooie accommodaties in de buurt verblijft.

Kijk voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op  Pick&Mix, Vakantie Packs en Rondreis Porto – Lissabon.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd even mail via info@tugar.nl dan maken we een op maat gemaakt voorstel voor je.