Rondreis Porto – Lissabon

Rondreis Porto – Lissabon

Rondreis Porto – Lissabon: Actieve familie vakantie

duur: 21 dagen
activiteiten: sightseeing Porto & Lissabon, surf, kano-raften, rivertrekking, rivertubing, kayakken, SUP, canyoning, dolfijnen spotten en coasteering
accommodaties: 6
prijs: vanaf 1750€ pp

Tugar heeft voor 2023 een rondreis suggestie uitgewerkt die in Porto begint en in Lissabon eindigt. Op deze rondreis zijn alle ingrediënten in huis gehaald voor een afwisselende en actieve (familie-) vakantie die iedereen in zijn wensen zal voorzien.

Op rondreis van Porto naar Lissabon; cultuur, natuur, avontuur en fijne accommodaties om lekker bij te komen!

Een bezoekje aan Porto en aan Lissabon, verschillende outdoor activiteiten in drie natuurgebieden en overnachtingen op schitterende locaties. De rondreis is speciaal geschikt voor families met kinderen.

De activiteiten die we voor je hebben uit gekozen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar maar kunnen makkelijk aangepast worden voor jongere kinderen.

De activiteiten op een rij

Surfen | Kano-raften | Riviertrekking | River tubing | Kajakken | SUP | Canyoning | Dolfijnen spotten | Coasteering

Op maat gemaakt

Zoals altijd bij Tugar kunnen alle suggesties aangepast worden op jullie specifieke wensen.  Hierdoor wordt de vakantie een unieke ervaring voor de hele familie! Op onze site staan alle activiteiten die we organiseren verdeeld per regio zodat je precies weet wat je waar kan doen.

Staat er een activiteit niet bij die je graag zou willen doen terwijl je in Portugal op vakantie bent? Geen probleem, neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Kijk hiervoor ook op de Pick&Mix pagina!

Op vakantie zonder zorgen!

Tugar regelt de organisatie van de accommodaties en de activiteiten zodat het enige wat je hoeft te doen is het vliegtuig pakken en naar Portugal komen! Tijdens de vakantie staat Tugar voor je klaar mocht dat nodig zijn, hierdoor kan je onbezorgd met je gezin genieten van al het moois en avontuurlijke dat Portugal te bieden heeft!

Bekijk ook onze  Pick&Mix vakanties en Vakantie Packs!

Meer weten? Mail dan even naar info@tugar.nl

We staan klaar om voor jouw de onvergetelijke vakantie te organiseren!

www.tugar.nl