Rondreis Porto – Lissabon

Rondreis Porto – Lissabon

Actieve gezinsvakantie
duur: 21 dagen
activiteiten: sightseeing Porto & Lissabon, surf, kano-raften, rivertrekking, rivertubing, kayakken, SUP, canyoning, dolfijnen spotten en coasteering
accommodaties: 6
prijs: vanaf 1750€ pp

Op vakantie naar Portugal, cultuur, natuur, avontuur en fijne accommodaties om lekker bij te komen!

Tugar heeft voor 2023 een rondreis suggestie uitgewerkt die in Porto begint en in Lissabon eindigt. Op deze rondreis zijn alle ingrediënten in huis gehaald voor een afwisselende en actieve (gezins-) vakantie die iedereen in zijn wensen zal voorzien.

Een bezoekje aan Porto en aan Lissabon, verschillende outdoor activiteiten in drie natuurgebieden en overnachtingen op accommodaties waar je heerlijk kan bijkomen. De rondreis is speciaal geschikt voor gezinnen met kinderen.

De activiteiten die we voor je hebben uit gekozen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar maar kunnen makkelijk aangepast worden voor jongere kinderen.

Zoals altijd bij Tugar kunnen alle suggesties aangepast worden op jullie specifieke wensen.

Tugar regelt de organisatie van de accommodaties en de activiteiten zodat het enige wat je hoeft te doen is het vliegtuig pakken en naar Portugal komen! Tijdens de vakantie staat Tugar voor je klaar mocht dat nodig zijn, hierdoor kan je onbezorgd met je gezin genieten van al het moois en avontuurlijks dat Portugal te bieden heeft!

 

Meer weten? Mail dan even naar info@tugar.nl