Riviertrekking

Riviertrekking

Ontdek de ongeziene schoonheid van de natuur door riviertrekking

Riviertrekking is een uitdagende maar lonende activiteit waarbij je wandelt, zwemt en klimt door de rivier.

Het stelt je in staat om de ongerepte schoonheid van de natuur te ontdekken op een manier die weinig andere activiteiten kunnen. Terwijl je door het water en de rotsen trekt, word je omringd door prachtige landschappen en wilde dieren die je anders nooit zou zien.

Riviertrekking is een uitstekende manier om je grenzen te verleggen en contact te maken met de natuur en een uitstekende activiteit voor een warme zomerdag!

Riviertrekking voor het hele gezin

Het is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Het stelt kinderen bloot aan de natuur en leert hen om te gaan met uitdagingen en obstakels. Ook kan het helpen om het vertrouwen van kinderen te vergroten en hen te helpen hun grenzen te verleggen.

Riviertrekking is een geweldige manier om quality time door te brengen met je gezin en om te genieten van de schoonheid van de natuur.

Onze gidsen

Onze lokale gidsen hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van groepen en kennen de plek als geen ander. Ze garanderen natuurlijk dat de veiligheid van de deelnemers op de eerste plaats staat.

Tugar organiseert riviertrekkings in het Arouca Geopark, de Vale do Vouga en Ribeira da Pena.

Overige activiteiten

Portugal heeft veel te bieden voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Naast riviertrekking zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten. Tugar biedt in de zelfde gebieden ook kajakken, canyoningen, Stand Up Paddle, rivertubing en wandelingen aan.

Kijk voor meer informatie over de verschillende activiteiten op de Pick&Mix pagina. Als je ons de activiteiten die je leuk vind doorgeeft, dan maken wij een op maat gemaakt voorstel voor je inclusief accommodaties.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd even mailen via info@tugar.nl