Kajakken

Kajakken

Kajakken in Portugal

De Portugese rivieren liggen verscholen tussen de glooiende heuvels en pittoreske landschappen en zijn een paradijs om te kajakken. Stel je voor dat je door kristalhelder water glijdt, omringd door weelderig groen, terwijl je verborgen grotten en afgelegen rivierstrandjes verkent.

Onze gidsen

 Tugar werkt al jaren samen met lokale gidsen die zeer ervaren zijn in het begeleiden van de deelnemers.  Ze zorgen ervoor dat iedereen een geweldige ervaring heeft. Zo kun je samen met je gezin een avontuurlijke activiteit ondernemen waarbij de veiligheid uiteraard voorop staat.

Kajaktochten

Tugar organiseert kajaktochten op verschillende plekken in Portugal.  Zoals in Porto, het Arouca Geopark of in de Vale do Vouga.  Ook is het mogelijk om de Mondego rivier af te varen of voor de kust van het Arrábida Natuurpark te kajakken. De kajaktochten zijn voor zowel beginners als ervaren kajakkers geschikt.

Beste tijd om te kajakken in Portugal

De beste tijd om te kajakken in Portugal is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en het soort avontuur dat je zoekt. De zomermaanden bieden meestal warm weer en aangename watertemperaturen. Dit is ideaal voor ontspannen kajaktochten over de rivier of langs de kust. Als je echter op zoek bent naar een meer uitdagende ervaring, zijn de lente- en herfstmaanden ideaal. Tijdens deze seizoenen staat de waterstand hoger hierdoor kun je genieten van een serene omgeving terwijl je ook enkele stroomversnellingen trotseert.

Andere activiteiten

Tugar heeft een uitgebreid aanbod aan outdooractiviteiten. Zo kan je een heel programma op stellen van verschillende activiteiten op verschillende plekken in Portugal.  Geef aan ons door wat je wilt doen en waar, dan maken wij een op maat gemaakt voorstel voor je. Ook regelen we accommodaties in de buurt van de activiteiten. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op Pick&Mix, Vakantie Packs en Rondreis Porto – Lissabon.
Je kunt ons natuurlijk ook altijd even mailen via info@tugar.nl