Over Tugar

Over Tugar

Over Tugar

Wat over Tugar? Tugar is ontstaan uit de wens om de avontuurlijke rijkdom van Portugal met anderen te delen. Ondanks het feit dat ik al vele jaren in Portugal ben, ervaar ik nog steeds een vakantiegevoel elke keer als ik de natuur in stap. Waar je ook bent in Midden- of Noord-Portugal, je bent maar een paar stappen verwijderd van fantastische natuurlijke omgevingen. Een korte reis brengt je naar lange, winderige, gouden stranden of naar het midden van een prachtige en rijke verscheidenheid aan wilde dieren, omringd door weelderig groen, rotsen, rivieren, natuurlijke zwembaden, watervallen en rust.

De oorsprong

Door de jaren heen heb ik veel mensen ontmoet die hun vrije tijd graag doorbrengen in een kajak, raft of met een tas vol touwen klaar om te klimmen of abseilen tijdens verkenningen van de wildere elementen van Portugal.
Zij hebben me al het moois laten zien dat dit land te bieden heeft. Het is die ervaring die ik graag wil delen, zodat anderen deze rijkdom kunnen ervaren en zich zo bewust worden van al het moois dat zo dichtbij beschikbaar is.

Ik wil ook graag mijn idee delen over hoe we van deze schoonheid kunnen genieten en tegelijkertijd kunnen bijdragen aan het behoud van deze plekken, zodat we op een evenwichtige manier met de natuur kunnen integreren.
Daarom werkt Tugar met kleine lokale ondernemingen en projecten die gebruik maken van lokale gidsen die jarenlange ervaring hebben opgebouwd in outdooractiviteiten.

Waar wacht je nog op?

Kom langs… leer de Tuga’s kennen en kom terug als vriend. Dat is wat dit project je te bieden heeft. De eerste stap op weg naar een bijzondere en langdurige vriendschap met dit prachtige land en de mensen die ervan houden en het met je willen delen.

Bekijk alle activiteiten die we te bieden hebben voor een uitstekende en actieve gezinsvakantie in Portugal.

Je kunt alle activiteiten bekijken op de pagina’s Pick&Mix, Vakantie Packs en Rondreis Porto – Lissabon. Of neem een kijkje in het activiteitenmenu.

Je kunt ons ook schrijven op info@tugar.nl

Tugar wordt vermeld op Bijzonder Portugal!

over tugar