Dolfijnen spotten

Dolfijnen spotten

Dolfijnen spotten

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring tijdens je volgende vakantie? Kom dan dolfijnen spotten in het Luiz Saldanha Natuurpark, gelegen in het Arrabida Gebergte. Dit is de perfecte bestemming om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien.

Met zijn ongerepte kustlijn en heldere water is Portugal de thuisbasis van een verscheidenheid aan dolfijnsoorten, waaronder tuimelaars, gewone en gestreepte dolfijnen. Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoon op zoek naar een nieuw avontuur, een dolfijnentocht in Portugal is een activiteit die je zeker moet proberen. Niet alleen krijg je de kans om deze intelligente en speelse wezens van dichtbij te zien, maar je steunt ook verantwoord toerisme waarbij dierenwelzijn voorop staat.

Het Luiz Saldanha Natuurpark

Er zijn verschillende plekken in Portugal waar je dolfijnen kunt spotten. Het Luiz Saldanha Natural Park, gelegen aan de westkust van Portugal, is een van de populairste plekken om dolfijnen te spotten. Dit park is de thuisbasis van verschillende soorten dolfijnen en biedt de perfecte leefomgeving voor deze dieren. Tijdens een boottocht door het park kun je dolfijnen zien zwemmen, springen en spelen in hun natuurlijke leefomgeving.

Andere activiteiten

Tugar biedt, naast het dolfijnen spotten, nog een heleboel andere activiteiten aan in dit gebied. Zoals coasteering, kajakken, grotten bezoeken, duiken, snorkelen en wandelen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een accommodatie te regelen in de buurt van de activiteiten of in Lissabon.

Ook is het mogelijk om zelf een gevarieerd en op maat gemaakt vakantie programma samenstellen.

Kijk op onze site naar de activiteiten die we te bieden hebben.  Geef ons door wat je zou willen doen, wanneer je zou willen komen en met hoeveel personen.  Op basis daarvan maken wij een voorstel voor je die aansluit op jouw individuele wensen en behoeftes.

Je kunt voor verschillende suggesties ook kijken op Vakantie Packs, Pick&Mix, Rondreis Porto – Lissabon en Buiten de Geijkte paden.

Een email sturen via info@tugar.nl kan natuurlijk ook!