Railbiken

Railbiken

Railbiken in Portugal: Een avontuurlijke activiteit die je moet proberen

Ben je op zoek naar een unieke en spannende avontuurlijke activiteit? Kom dan railbiken in Portugal! Deze spannende ervaring stelt je in staat om over de oude spoorlijn van Marvão te rijden, waarbij je geniet van een prachtig landschap op een speciaal ontworpen fiets die moeiteloos over de rails glijdt.

Of je nu een solo-avonturier bent of op zoek naar een leuke activiteit om van te genieten met familie of vrienden, railbiken in Portugal is een activiteit die je gewoon moet proberen. Met adembenemende landschappen, kronkelende sporen en Marvão op steenworp afstand, is deze activiteit zeer de moeite waard. Om de sensatie compleet te maken kun je overnachten in het omgebouwde station van Marvão.

Geschiedenis van railbiken

Railbiken is ontstaan in de jaren 1990 in Zuid-Korea als een manier om oude spoorlijnen te hergebruiken. In de loop der jaren is deze activiteit steeds populairder geworden en heeft het zich verspreid over de hele wereld. Het is een unieke manier om de natuurlijke schoonheid van het landschap te zien, terwijl je op een ongewone manier door het landschap reist.

De fietsen die worden gebruikt voor railbiken zijn speciaal ontworpen om op de rails te rijden. Ze hebben grote wielen en speciale banden om grip te bieden op de rails.

Andere  activiteiten in de buurt van Marvão

Het is sowieso de moeite waard om Marvão te bezoeken. Daarnaast is het in dezelfde omgeving ook mogelijk om paard te rijden.

Verder biedt Tugar nog een heleboel andere activiteiten in Portugal aan. Al onze aanbiedingen zijn op maat gemaakt zodat het hele gezin kan genieten van een avontuurlijke vakantie.

Kijk voor meer informatie op Pick&Mix, Vakantie Packs en Rondreis Porto – Lissabon.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd even mailen via info@tugar.nl