Regio Lissabon

Regio Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en heeft een rijke geschiedenis en vele interessante bezienswaardigheden. Voor diegene die de stad echt willen leren kennen bieden we hier een sight-seeing tour aan.

Onder Lissabon vind je het Natuurpark Professor Luís Saldanha, geopend in 1998, dat deel uitmaakt van het Arrábida Natuurpark en een rijk en op Europees niveau uniek natuurreservaat is.

Het geeft habitat aan meer dan 1000 soorten dieren en zeeplanten wat maakt dat dit reservaat de grootste biodiversiteit van Europa heeft.

De strandjes langs de kust, de grotten en de baaien hebben een unieke schoonheid met kristalhelder water die uitnodigen voor een frisse duik.

Het is hier mogelijk om verschillende wateractiviteiten te ondernemen zoals kayakken langs de kust, coasteering langs de klippen, dolfijnen spotten, snorkelen en duiken en grotten afdalen (speleologie).

We kunnen zowel in Lissabon zelf als in het natuurpark accommodaties aanbieden die gegarandeerd een fijne uitvalsbasis vormen voor je vakantie.

Klik voor meer informatie op de verschillende activiteiten op de Pick&Mix pagina.