Reacties van klanten

Reacties van klanten

Reacties van klanten

Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Nog een keer heel erg bedankt voor je bemiddeling. Beide activiteiten waren een schot in de roos!

Het einde van de tweede dag wandelen was het meest indrukwekkend! De canyoning gidsen waren zulke lieve mensen allebei en ook heel oplettend of alles wel goed ging en altijd bereid je even een steuntje te geven!

Borg G.


En we hebben een fantastische vakantie gehad! Ondanks, of misschien wel dankzij de tegenslag. Zowel Patricia in Porto, alsmede Alfredo en zijn chauffeur (ben even de naam kwijt) hebben ons natuurlijk geweldig geholpen. Wat een aardige mensen. En dan de plekken zelf die je had geregeld. Bij Alfredo was top, en we dachten dat het niet beter kon. Maar je had gelijk om vervolgens vier nachten naar de Vale do Vouga toe te gaan. Dona Fatima heeft ons werkelijk in de watten gelegd. Bij aankomst al een welkomstdrankje (meteen maar een fles rosé), en de volgende dag bij het zwembad kwam ze weer aanzetten, dit keer met een fles wit. Nou, dat was geen straf. En dan daar bovenop alle activiteiten. Stuk voor stuk waren ze geweldig.

Dus al met al grandioos georganiseerd, waarvoor mijn dank. En mocht iemand interesse hebben in een reis naar Portugal, dan kan je op mijn aanbeveling rekenen.

Marcus B.


De canyoning was een zeer toffe & spannende ervaring voor onze kinderen en ook voor mezelf! Het glijden in het koude water, tussen de rotsen was zeer tof, de rappel langs droge rots ging vlot, rappel in de waterval was vrij lastig. Het springen in het water (7m) hebben we allemaal gedaan en was niet zo evident; het springen van 11m heeft enkel onze zoon gedaan!

Ook de terugtocht met 100m wandelen in smalle tunnel onder rots was spannend en maakte het geheel af (ons tochtje duurde van 15u tot 19u); een supertoffe ervaring!

De wandeling via de houten loopbrug was ook zeer geslaagd. De gids was zeer enthousiast om onze alle uitleg rond geologie en de houten loopbrug langs de Paiva Rivier te geven. Terug heel mooie zichten langs deze rivier, rotsen, watervallen en ook schoon stopplaatsje aan klein natuurlijk zandstrandje. Na 8,5 km bereikten we het eindpunt (ondertussen wel al 8u en tof in de avondzon). Op terugweg kregen we nog een ‘free ride’ van de chauffeur (een jeeptour langs hobbelige paadjes naar topje, waar we een mooi uitzicht hadden over het geopark!).

Kortom, 2 zéér geslaagde activiteiten!

Els L.


Het was een bijzonder leuke en sportieve ervaring onder prima begeleiding.

Tijdens de speleologie werd ook enthousiast en vol passie verteld hoe de grotten zijn ontstaan, welke dieren er vroeger leefden en hoe deze grotten zijn ontdekt.

Een bijzonder leuke en leerzame ochtend en middag en dus en zeker een aanrader voor iedereen die een keer iets anders wil.

Henk J.


 

De tocht was super!!! Wat prachtig, stoer, grensverleggend en uitdagend tegelijk.

Mandy H.


Het was een geweldig reisje en de activiteiten die we via jou georganiseerd hadden waren top!
Ook de door jou geregelde accommodatie was geweldig. Aardige kerel die Alfredo en plek en faciliteiten waren prima.
Ook de transfer met Pedro verliep goed.
Hartelijk dank dus voor het regelen!!

John O.


De eerste locatie zit er bijna op en was heerlijk. Morgen gaan we verder naar de volgende locatie. Ook de activiteiten waren super.

Peter F.


We hebben het ook in de tweede accomodatie heerlijk gehad! Erg vriendelijke mensen en fantastische activiteiten gedaan. Vooral de canyoning was fantastisch.

We vonden het een heel mooi en rustig gebied. Daarna zijn we nog naar lissabon en Sintra geweest en we moesten echt weer wennen aan de drukte.

Dank voor de prima organisatie!

Peter F.


We hebben het erg leuk gehad deze vakantie en alle activiteiten die we gedaan hebben waren prima geregeld en we hebben er erg van genoten, onze complimenten hiervoor. Zowel voor de locaties, activiteiten als de omgeving.

De coasteering vonden de kinderen de leukste activiteit.

Al met al super vakantie.

Peter A.


We werden er super ontvangen en hadden het weg naar onze zin! De prachtige wandeling alsook het logement met zwembad waren een schot in de roos. Zeker iets om aan te beleven of om nog is opnieuw te doen, daar is nog zoveel te doen!

Bedankt voor jullie bijdrage en wie weer tot nog is!

Griet R.


Portugal doen we op korte termijn zeker nog eens, 3 weken waren veel te kort. Dan gaan we je zeker contacten.

Roderick L.


De kids vonden het bodyboarden geweldig en willen nog 2 dagen les. Ik vrees dat we dus geen tijd meer overhouden voor nog meer activiteiten. Genoeg redenen dus om terug te komen en jou weer in te schakelen. Heel erg bedankt voor de perfecte service. Ik zal iedereen Tugar aanbevelen!

Sabine V.


Het was een hele leuke dag, die goed en veilig is verlopen, complimenten aan de gids!!

John T.


Vandaag onze laatste dag op de quinta en dat is ons tot nu toe reuze bevallen!

Gastheer is top. Hij gaat echt tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je een fijn verblijf hebt.

De canyoning was ook zeer geslaagd. De begeleiding was super en goed ingespeeld op de kinderen.

Onze tienerdochters hebben er zeer van genoten!

Heel erg bedankt voor de goede service ook van uw kant.

We hebben een heel fijn verblijf hier!

Katja D.


Het was erg gaaf gister met Octaviu als hele goede gids. Hij had het goed voorbereid, heerlijke sandwiches bereid en mooie foto’s gemaakt.

Dank voor de organisatie!

Veronique B.


Vorige week hebben we bij Porto in het Geopark een canyoning route gemaakt. Het was perfect georganiseerd en vooral complimenten voor de 2 heren, die zich super verantwoordelijk voelden en onze kids vertrouwen gaven.

Wendy B.


Zoals beloofd hierbij de verdere feedback van onze geslaagde vakantie!

We zouden de trip zo opnieuw maken!
Super bedankt hiervoor!

Wendy C.


Voor de kinderen (12,13,14) was het de eerste ervaring met canyoning.

De sprongen in het water, gezekerd afdalen etc – ze pakten alles heel goed op/ vonden het spannend, maar waren niet bang. Dit kwam ook door de begeleiders die goede uitleg gaven en rustig bleven. Dat gaf vertrouwen.

Mooie route. Prachtige rots formaties, en het klauteren onder/tussen de rotsen was een extra avontuur.

Inmiddels hebben we de foto’s via WeTransfer gedownload – ook mooi dat de organisatie daar voor zorgden.

Kortom, we zijn zeer tevreden.

Leonie V.

info@tugar.nl

www.tugar.nl