Uw vakantie op maat gemaakt

Uw vakantie op maat gemaakt

Tugar werkt Tailor Made

Een programma echt speciaal voor jou op maat gemaakt door mensen die met je meedenken. Van een compleet programma met verblijf, transfers en activiteiten tot het boeken van alleen losse activiteiten. Heb je zelf een idee dat je niet op de site terugvindt? Alles kan in goed overleg geregeld worden.

Voor kleine gezelschappen en ook voor groepen.


Hoe werkt de site van Tugar:

Kijk welke activiteiten je zou willen ondernemen, geef aan of je ook op zoek bent naar accommodatie en wat voor soort verblijf je het liefst zou willen, geef je wensen aan ons door en je ontvangt  een uniek voorstel, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Je kunt ook onze packs bekijken en je laten inspireren door de mogelijkheden:

Packs

Persoonlijk vakantie idee uitwerken:

Heb je wel een idee wat je wilt, maar vind je het niet op onze site? Vertel ons dan wat je in je hoofd hebt, wij gaan voor je op zoek en presenteren een persoonlijk uitgewerkt plan. Wil je meer weten over deze optie en de voorwaarden? Stuur dan een mail naar info@tugar.nl

Accommodaties voor groepen en retraites:

Een workshop geven, een retraite of gewoon met een grote groep genieten van het schitterende platteland van Portugal? Ook voor groepen kunnen we de mooiste accommodaties en activiteiten regelen. Als je ons mailt kunnen we samen kijken wat de beste oplossingen zijn!

info@tugar.nl