Uw vakantie op maat gemaakt

Uw vakantie op maat gemaakt

Bij Tugar wordt uw vakantie op maat gemaakt.

Dit houdt in dat we samen met u bekijken wat u wilt doen en waar en hoelang u in Portugal wilt blijven.

Aan de hand van de activiteiten die op onze site staan kiest u waar u heen wilt gaan en wat u wilt doen. Dit geeft u aan ons door samen met de datum en de duur van uw vakantie en met hoeveel personen u wilt komen.

Tugar kijkt dan naar de mogelijkheden en stuurt u een op maat gemaakt voorstel door.  U kiest uit het voorstel wat u wilt bevestigen waarna Tugar u een aanbetalingsfactuur doorstuurt waarmee het voorstel definitief wordt. De aanbetaling wordt alleen geretourneerd indien door toedoen van Tugar de accommodatie of activiteit niet door kan gaan.

Tugar regelt de accommodaties en de activiteiten voor u en zorgt ervoor dat alle nodige informatie wordt uitgewisseld. Dichter bij de data van uw vakantie stuurt Tugar u de restbetalingsfactuur door. Het enige wat u hoeft te doen is u te verheugen op de vakantie!

Tugar brengt hiervoor servicekosten in rekening. Deze servicekosten verschillen als u één activiteit of één accommodatie wilt boeken of als u meerdere activiteiten en/of accommodaties wilt boeken. De servicekosten staan vermeld in het voorstel onder Voorwaarden.

Kijk op onze site en stel uw op maat gemaakte vakantie samen. We werken in verschillende streken van Portugal. U kunt er voor kiezen om naar één streek te gaan. U kunt er ook voor kiezen om verschillende streken aan te doen en daar verschillende activiteiten uit te voeren. Kijk hiervoor ook naar onze suggesties op Pick&Mix en Vakantie Packs

We staan voor u klaar voor vragen en suggesties en zijn bereikbaar via info@tugar.nl

Tot snel!